Spletna stran NephroCare uporablja piškotke, da izboljša uporabnikovo izkušnjo in zagotavlja najboljšo možno storitev. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti najdete v našem Pravilniku o zasebnosti.

Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

Za podjetje Fresenius Medical Care je vaša zasebnost pomembna. Zaščita vaše zasebnosti pri obdelavi vaših osebnih podatkov je pomembno vprašanje, ki mu med svojimi poslovnimi procesi namenjamo posebno pozornost. Osebne podatke, zbrane med obiski naših spletnih mest, obdelamo v skladu s pravnimi predpisi, ki veljajo v državah, v katerih se spletna mesta vzdržujejo. Spletna mesta podjetja Fresenius Medical Care pa lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih mest, ki jih ta izjava o zasebnosti ne zajema.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Ko obiščete naša spletna mesta, naš spletni strežnik samodejno zabeleži ime vašega ponudnika internetnih storitev, spletnega mesta, s katerega ste nas obiskali, spletna mesta, ki jih zares obiščete, ter datum in trajanje vašega obiska. Dodatni osebni podatki se shranjujejo le, če to prostovoljno dovolite, na primer v okviru registracije, ankete ali natečaja ali pa pri izvajanju pogodbe.

Uporaba in razkritje osebnih podatkov ter specifikacija namena

Podjetje Fresenius Medical Care bo vaše osebne podatke uporabljalo izključno za namene tehničnega skrbništva spletnih mest, zadovoljstva in skrbništva kupcev, za ankete o izdelkih ter trženje, in sicer samo v obsegu, ki je v vsakem posameznem primeru potreben.

Kjer stopite z nami v stik, lahko za namen odzivanja na vašo zahtevo shranimo informacije, kot so vaše ime, podjetje, panoga, poštni naslov, e-poštni naslov, vrsta zahteve in morebitne dodatne informacije. Takšna komunikacija ni zaupna. Če nas obvestite, da se informacije ne smejo uporabljati kot osnova za nadaljnji stik, bomo vašo zahtevo spoštovali. Če želite zahtevati odstranitev osebnih podatkov iz naše zbirke podatkov, se obrnite na naslov ir@fmc-ag.com.

Vaše podatke bomo vladnim organom razkrili le v primerih, ko tako zahteva zakon. Naši zaposleni, naša zastopništva in naši trgovci so se nam zavezali, da bodo spoštovali zaupnost.

Piškotki

Za sledenje uporabnikovim prednostnim izbiram in za doseganje ustrezne optimalne zasnove spletnega mesta lahko podjetje Fresenius Medical Care uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se začasno (za dve leti) naložijo na vaš trdi disk. Omogočajo lažje krmarjenje in večjo prijaznost spletnega mesta do uporabnikov. Piškotki nam prav tako povejo, katera področja naše ponudbe na spletu so še posebej priljubljena. Tako lahko vsebino naših spletnih strani prilagodimo vašim specifičnim potrebam in na ta način izboljšamo spletne storitve, ki vam jih ponujamo. S pomočjo piškotkov je mogoče ugotoviti, ali je bila z vašega računalnika že vzpostavljena povezava z našimi mesti. S temi piškotki je mogoče prepoznati vaš računalnik, ne pa tudi vzpostaviti povezave, ki se sklicuje na posameznega uporabnika.

Seveda si naše spletno mesto lahko ogledujete tudi brez vseh piškotkov. Večina brskalnikov piškotke sprejme samodejno. Shranjevanje piškotkov na svojem trdem disku lahko preprečite tako, da v nastavitvah brskalnika izberete možnost »Ne sprejmi piškotkov«. Če želite izvedeti, kako to deluje v vašem primeru, si oglejte navodila proizvajalca za vaš brskalnik. Poleg tega lahko piškotek »fmc-ag.com« iz svoje sistemske mape kadar koli izbrišete. Vedite pa, da bodo morda funkcije, ki so vam na naših mestih na voljo, z zavrnitvijo piškotkov omejene.

Varnost

Podjetje Fresenius Medical Care s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi skrbi za zaščito podatkov, ki jih nadzorujemo, pred nenamernim ali namernim spreminjanjem, izgubo in uničenjem ali pred dostopom nepooblaščenih oseb do teh podatkov. Ko postane nova tehnologija na voljo, svoje varnostne postopke vedno izboljšamo.

Pravica do obveščanja

Podjetje Fresenius Medical Care vas bo na podlagi pisne zahteve pisno obvestilo, katere osebne podatke shranjujemo, kot določa lokalna zakonodaja. Če so takšni podatki netočni, jih bomo na vašo zahtevo popravili.