Spletna stran NephroCare uporablja piškotke, da izboljša uporabnikovo izkušnjo in zagotavlja najboljšo možno storitev. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti najdete v našem Pravilniku o zasebnosti.

« nazaj

NEFRODIAL D.O.O. - Maribor

V Mariboru, na Teznem, podjetje Fresenius Medical Care Slovenija odpira že šesti dializni center v Sloveniji. Center, ki je primarno namenjen hemodializnemu zdravljenju bolnikov s končno ledvično odpovedjo, v okviru nefrološke ambulante obravnava tudi bolnike s kroničnimi ledvičnimi obolenji, ki še niso vključeni v nadomestno zdravljenje.

S ponosom lahko povemo, da je dializni center Nefrodial Maribor naš največji center, ki sodi tudi na evropski ravni  med modernejše hemodializne centre. V  prvi vrsti je bolniku prijazen, saj je zgrajen v skladu z najnovejšimi gradbenimi standardi, energijsko varčen, avtomatiziran ter opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki je temelj za izvajanje varnega in visokokavovostnega hemodializnega zdravljenja z osredotočenostjo na bolnika.

V dobrih rokah ste
Marija Koberski, dr. med., spec. int. med.
Vodja
Doroteja Žnidarko
Glavna sestra
 
Oprema
  • 5008 CorDiax
Načini
  • HDF
  • HF
  • Mixed HDF
  • ONLINE HDF
 
Stopite v stik
Naslov
Ulica kragujevških žrtev 10
2000 Maribor
Slovenija
Kako do nas
Stik z nami
+386 (0)2 460 51 70
+386 (0)2 460 51 75
Odpiralni čas
Pon
Tor
Sre
Čet
Pet
Sob
Ned
7:00 - 19:00
7:00 - 19:00
7:00 - 19:00