O nas

Medicinska sestra in bolnica
Družba Fresenius Medical Care – vodilni ponudnik na trgu, ki stoji za storitvami NephroCare

Družba Fresenius Medical Care kot del skupine Fresenius je vodilni ponudnik izdelkov in storitev za bolnike s kronično ledvično odpovedjo na svetu.

Družba Fresenius Medical Care že več kot 25 let postavlja standarde za ledvično zdravljenje in deluje na vseh ravneh oskrbe. Kot proizvajalec celotne linije dializnih izdelkov in kot ponudnik storitev si družba Fresenius Medical Care prizadeva izboljšati življenja bolnikov, ustvariti lepo prihodnost in omogočiti najvišjo kakovost sodobne oskrbe bolnikov z boleznimi ledvic.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.com

NephroCare

Družba NephroCare je ponudnik zdravstvenih storitev in je del družbe Fresenius Medical Care. Nudimo storitve v dializnih centrih v več kot 40 državah v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Latinski Ameriki.

Prvi center se je odprl leta 1994. Danes zdravimo več kot 100.000 bolnikov v več kot 1.000 dializnih centrih, kar pomeni približno 16 milijonov zdravljenj na leto. NephroCare zaposluje več kot 31.000 ljudi, predanih zagotavljanju najvišje kakovosti oskrbe.

Z družbo Nephrocare je družba Fresenius Medical Care prevzela odgovornost podpiranja zdravstvenih sistemov z inovativnimi koncepti oskrbe in omogočanja trajnostne, cenovno dostopne ter visokokakovostne oskrbe za vedno večje število kroničnih ledvičnih bolnikov.