Akademija NephroCare

Izobraževanje za klinično osebje NephroCare

Akademijo NephroCare smo ustanovili za podporo zdravnikom, medicinskim sestram, upravljavcem klinik in nekliničnemu osebju z velikim razponom učnih metod in tem, ki jim omogočajo nudenje kakovostne oskrbe v celotnem obdobju zaposlitve.

Vodja izobraževanja naše klinične strokovnjake vpiše v naše učne načrte, da se lahko udeležijo začetnega in nadaljevalnega izobraževanja ter prejmejo kreditne točke. Da bi učenje vključili v poklicno življenje zaposlenih na kliniki, ponujamo široko paleto izobraževalnih področij in uporabljamo različne metode usposabljanja, kot so poučevanje na delovnem mestu, usposabljanje v učilnici in virtualni učilnici, e-učenje, mentorstvo, delovni pripomočki in igrifikacija.

NephroCare ponuja akreditirano usposabljanje medicinskih sester.

Celovit program je prejel akreditacijo "zelo pohvaljen", kar je najvišja kategorija. Novost leta 2022 je, da bo celoten program s 25 učnimi urami priznan s strani EDTNA/ERCA. Te bodo učencem pomagale pri pridobivanju ustreznih dokazil o stalnem strokovnem izpopolnjevanju, ki se v nekaterih državah zahtevajo za ohranitev licence diplomirane medicinske sestre.

Medicinsko izobraževanje kot pomembno orodje za optimizacijo oskrbe bolnikov

Družba NephroCare verjame, da bo nadaljevanje programa izobraževanja in usposabljanja, vzpostavljenega skladno z mednarodnimi smernicami za zdravljenje in visokimi standardi za zdravljenje družbe NephroCare, pomagalo dodatno izboljšati zdravstveno učinkovitost v klinikah. Naposled bo to dodatno izboljšalo oskrbo bolnikov, ki je glavni cilj družbe NephroCare.

Dr. Stefano Stuard, predsednik klinične in terapevtske skupine za upravljanje CoE in glavni avtor tečaja, je povedal: »To je zelo pomemben korak za nas, zato nas zelo veseli, da lahko svoje zdravnike podpiramo na ta način.«

Povezane teme

Zaradi prednosti in poklicnih priložnosti se mnogi zdravniki, predvsem nefrologi, odločijo za delo na področju dialize.