Akademija NephroCare

Izobraževanje za klinično osebje NephroCare

Akademijo NephroCare smo ustanovili za podporo zdravnikom, medicinskim sestram, upravljavcem klinik in nekliničnemu osebju z velikim razponom učnih metod in tem, ki jim omogočajo nudenje kakovostne oskrbe v celotnem obdobju zaposlitve.

Vodja izobraževanja naše klinične strokovnjake vpiše v naše učne načrte, da se lahko udeležijo začetnega in nadaljevalnega izobraževanja ter prejmejo kreditne točke. Da bi učenje vključili v poklicno življenje zaposlenih na kliniki, ponujamo široko paleto izobraževalnih področij in uporabljamo različne metode usposabljanja, kot so poučevanje na delovnem mestu, usposabljanje v učilnici in virtualni učilnici, e-učenje, mentorstvo, delovni pripomočki in igrifikacija.

NephroCare ponuja akreditirano usposabljanje medicinskih sester.

Celovit program je prejel akreditacijo "zelo pohvaljen", kar je najvišja kategorija. Novost leta 2022 je, da bo celoten program s 25 učnimi urami priznan s strani EDTNA/ERCA. Te bodo učencem pomagale pri pridobivanju ustreznih dokazil o stalnem strokovnem izpopolnjevanju, ki se v nekaterih državah zahtevajo za ohranitev licence diplomirane medicinske sestre.

Medicinsko izobraževanje kot pomembno orodje za optimizacijo oskrbe bolnikov

Družba NephroCare verjame, da bo nadaljevanje programa izobraževanja in usposabljanja, vzpostavljenega skladno z mednarodnimi smernicami za zdravljenje in visokimi standardi za zdravljenje družbe NephroCare, pomagalo dodatno izboljšati zdravstveno učinkovitost v klinikah. Naposled bo to dodatno izboljšalo oskrbo bolnikov, ki je glavni cilj družbe NephroCare.

Dr. Stefano Stuard, predsednik klinične in terapevtske skupine za upravljanje CoE in glavni avtor tečaja, je povedal: »To je zelo pomemben korak za nas, zato nas zelo veseli, da lahko svoje zdravnike podpiramo na ta način.«