Hemodializni pacienti

Dializni center NephroCare v Antalyi
Potovanja za hemodializne paciente

Dializni center NephroCare v Antalyi

Ko ste se odločili, da želite potovati in veste, kam bi radi odpotovali, se pogovorite z ekipo NephroCare. Pomagali vam bodo pri usklajevanju vaše počitniške dialize in urejanju formalnosti.

Ne glede na to, kdaj se odločite za obisk, mora vaše  zdravljenje kriti vaš ponudnik zdravstvenega zavarovanja. Če boste bivali v svoji  državi, gre le za izpolnjevanje potrebnih obrazcev, zato naj vas nič ne skrbi.  Ekipa NephroCare v vašem centru vam bo z veseljem svetovala.

Podobno je, če ste evropski državljan in potujete  znotraj Evropske unije, čeprav lahko pri tem naletite na nekaj dodatnih  formalnosti, npr. na izpolnjevanje nekaterih obrazcev. Pri tem vam lahko prav  tako pomaga ekipa NephroCare.

Če pa potujete kam drugam v tujino,  morate pri svojem izvajalcu zdravstvenih storitev ali zdravstveni zavarovalnici  preveriti, kakšno je stanje glede posebnih plačil in povračil v državi, ki jo  želite obiskati.

Ko opravite s formalnostmi, vas ne more nič več  ustaviti. Odpotujte in uživajte! Da se prepričate, ali je NephroCare center v bližini vaše destinacije potovanja, si oglejte naše dializne centre:

Iskalnik klinik

Pojdimo!

  • Ko ste izbrali destinacijo potovanja, se pogovorite z ekipo počitniške dialize, da uskladi vaše dializno zdravljenje med potovanjem.
  • Pri svojem izvajalcu zdravstvenih storitev ali zdravstveni zavarovalnici preverite, kako je s povračili.
  • Stopite v kontakt z nami dovolj zgodaj, da vam lahko pravi čas pomagamo pri usklajevanju.
  • Sprostite se – v dobrih rokah ste.