Izjava o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za zagotavljanje funkcij družabnih omrežij in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani lahko delimo tudi z našimi družabnimi omrežji, oglaševalskimi in analitičnimi partnerji, ki lahko piškotke kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali pri vaši uporabi njihovih storitev. Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani, soglašate z uporabo naših piškotkov.

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani lahko uporabljajo za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Spodnje tabele prikazujejo piškotke, ki jih uporabljamo na tej spletni strani:

Odjava

Če želite upravljati, kateri piškotki so nastavljeni na tem spletnem mestu, ali če želite izključiti določene kategorije piškotkov, odprite pogovorno okno Nastavitve piškotkov v centru za nastavitve zasebnosti OneTrust.

Lahko pa izberete, da boste piškotke prek brskalnika blokirali. Če piškotkov ne želite sprejeti, lahko vaš brskalnik nastavi tako, da samodejno zavrne shranjevanje piškotkov ali obvestite vsakič, ko spletno mesto zahteva, da se piškotek shrani. Preko brskalnika se lahko predhodno shranjeni piškotki tudi izbrišejo. Za več informacij glejte strani za pomoč brskalnika.

Za informacije o pogosto uporabljanih brskalnikih glejte http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html. Če pa se odločite, da ne boste sprejeli piškotkov, lahko to omeji funkcije, ki so vam na voljo na naših spletnih mestih.