Počitniška dializa

English, Español, Français, Italiano, Magyar, Polski, Português, Slovenščina, Türkçe
Načrtujte svoje počitnice s storitvijo NephroCare.

Če imate dializno zdravljenje trikrat tedensko, to ne pomeni nujno konca potovanj in počitnic v tujini. S „počitniško dializo“ imate možnost, da terapijo opravite v drugih dializnih centrih in pri tem svobodno potujete.  

Ker ima podjetje Fresenius Medical Care dializne centre po vsem svetu, imate mnogo možnosti izbire. Ne glede na to, ali želite potovati v tujino ali po svoji državi, lahko še vedno uživate v dejavnem življenju in obiskujete nove kraje ali pa se le sproščate na soncu.  

Vsi centri v mreži NephroCare so opremljeni po primerljivih standardih in ponujajo enako raven kakovosti. Če izberete center podjetja Fresenius Medical Care, imate možnost prejeti storitev NephroCare, ki jo prejemate doma. Ekipa NephroCare v vašem „domačem“ centru bo poskrbela, da bo ekipa v počitniškem dializnem centru imela vse potrebne zdravstvene informacije in informacije o dializi. Zato se lahko posvetite počitnicam in uživate.  

Oglejte si poglavje z zanimivostmi o posameznih državah, v katerem boste našli podrobne informacije o državi, npr. informacije o krajih, ki si jih je vredno ogledati, in namige poznavalcev ter zemljevid države, na katerem je vrisana naša mreža centrov.

Povezane teme

NephroCare Holiday Dialysis

Zanimivosti o posameznih državah

Podrobne informacije o državi: zgodovina, geografija, običaji, zanimivi kraji.

Dializnih centrov

Poiščite dializni center Fresenius Medical Care v vaši bližini.