Počitniška dializa

Čeština, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Polski, Português, Românesc, Schweiz, Slovenščina, Slovenský, South Africa, Svéd, Türkçe, Русский, United Kingdom, српски, עברית

Če imate dializno zdravljenje trikrat tedensko, to ne pomeni nujno konca potovanj in počitnic v tujini. S „počitniško dializo“ imate možnost, da terapijo opravite v drugih dializnih centrih in pri tem svobodno potujete.

Ker ima podjetje Fresenius Medical Care dializne centre po vsem svetu, imate mnogo možnosti izbire. Ne glede na to, ali želite potovati v tujino ali po svoji državi, lahko še vedno uživate v dejavnem življenju in obiskujete nove kraje ali pa se le sproščate na soncu.  

Vsi centri v mreži NephroCare so opremljeni po primerljivih standardih in ponujajo enako raven kakovosti. Če izberete center podjetja Fresenius Medical Care, imate možnost prejeti storitev NephroCare, ki jo prejemate doma. Koordinacijska ekipa NephroCare za počitniško dializo vas bo podprla pri komunikaciji s počitniškim dializnim centrom in poskrbela za vse informacije, ki jih potrebujejo v centru. Zato se lahko posvetite počitnicam in uživate.