Akademija NephroCare

Usposabljanje medicinskih sester
Izobraževanje za klinično osebje NephroCare

Akademijo NephroCare smo ustanovili za podporo zdravnikom, medicinskim sestram, upravljavcem klinik in nekliničnemu osebju z velikim razponom učnih metod in tem, ki jim omogočajo nudenje kakovostne oskrbe v celotnem obdobju zaposlitve.

Osebje NephroCare mora v izobraževanje vključiti odgovorni vodja izobraževanja, osebje pa opravi tečaj in prejme potrdilo.

Družba NephroCare nudi usposabljanje zdravnikom z licenco

“Blood Pressure (BP) Management in Chronic Kidney Disease (CKD)” is the title of the first educational course receiving accreditation from the European Accreditation Council for Continuing Medical Education Institution (EACCME) of the UEMS (European Union of Medical Specialists) in Brussels. The completion of all modules of the e-learning course will allow NephroCare physicians to collect 7 Continuing Medical Education (CME) credits.

Tečaj je del akademije NephroCare, našega splošnega izobraževalnega pristopa za klinično osebje NephroCare.

Medicinsko izobraževanje kot pomembno orodje za optimizacijo oskrbe bolnikov

Družba NephroCare verjame, da bo nadaljevanje programa izobraževanja in usposabljanja, vzpostavljenega skladno z mednarodnimi smernicami za zdravljenje in visokimi standardi za zdravljenje družbe NephroCare, pomagalo dodatno izboljšati zdravstveno učinkovitost v klinikah. Naposled bo to dodatno izboljšalo oskrbo bolnikov, ki je glavni cilj družbe NephroCare.

Dr. Stefano Stuard, predsednik klinične in terapevtske skupine za upravljanje CoE in glavni avtor tečaja, je povedal: »To je zelo pomemben korak za nas, zato nas zelo veseli, da lahko svoje zdravnike podpiramo na ta način.«